dimecres, 18 d’octubre del 2017


GRUP SANGUINI


 Avui us deixo aquesta singular dieta, la qual va promoure el Dr. Peter J. D. Adamo i que si la voleu estudiar i aplicar a les vostres vides, us pot ajudar a saber quins aliments són benèfics pel nostre cos i quins no...
Tenim tendència a pensar que podem menjar més o menys de tot i això no és del tot cert, doncs si ens fixem en el tipus de naturalesa de cada persona i l'estudiem, ens donarem compte que hi han moltes imcompetències.
A la part superior us he posat un petit cròquis perquè en tingueu una petita idea, però si voleu concretar i saber més, podeu buscar a internet a qualsevol plana que parli del tema....
Aquesta dieta és molt interessant i saludable.
A nivell psicològic també ens pot ajudar, doncs si sabem quines compatibilitats tenim per donar o rebre sang, podrem saber al mateix temps amb qui ens podrem avenir més o no, en les emocions,  la forma de pensar i també d'actuar. 







 

6 comentaris:

  1. Ara que hi penso no sé quin grup sanguini tinc...Investigaré, no fos cas que algun dia tingués algun problema! Em semblen interessants aquestes dietes.
    Bon vespre, Olga i Carles.

    ResponElimina
  2. Gràcies Roser.
    Si busques a internet hi trobaràs molta i bona informació.

    Una Abraçada guapa!!!

    ResponElimina
  3. Gracias por lo que nos aportas!!!
    Cariños

    ResponElimina
  4. Segons aquesta dieta jo hauria de ser vegeteriana. Haure de controlar mes la carn.Però es interessant saber aixó.
    Una abraçada

    ResponElimina