dimecres, 21 d’agost del 2019

LA ONU ACOSELLA ALIMENTAR-SE DE VEGETALS PER MANTENIR VIU EL PLANETA I NO LLENÇAR ALIMENTS...


2020
ANY INTERNACIONAL
SANITAT VEGETAL!!!



Fa poc ha sortit una molt bona informació de la ONU... L'heu llegida segur!!!
Segons aquesta institució, cal cada vegada més alimentar-nos de vegetals per mantenir el planeta lliure de conatminants que afecten al constant cambi climàtic així com també no llençar aliments...
La ONU, la convenció internacional de protecció fitosanitaria...CIPF d'agricultura FAO donen suport a que el 2020 sigui l'any internacional de l'alimentació vegetal! Igualment la Directora Maria Elena Semedo de la FAO parla també d'un creixament econòmic i que s'hi hi impliquin tan els governs com la societat civil.
Ens hi podrem acostumar?  
O podrà més el gust que un animal mort, intoxicat, cuinat, menjat i "deigerit" deixa al nostre paladar?
Estic totalment d'acord amb la ONU i per mi es una molt bona notícia i si va endavant Fantàstic!!!
A mida que la nostra consciència evoluciona, va per sobre del que es considera natural i comença a caminar per una consciència més sobrenatural, el que es sobrenatural hem de tenir clar que es aquí i ara, no lluny ni que tot això de sobrenatural es estrany, ens pot semblar estrany perquè encara la gran majoria de la humanitat no tenim aquesta màgica consciència, però la vida evoluciona i cada vegada, volguem o no hi haurem de caminar si no volem morir abans del que toca, fisicament o emocionalment o les dues coses a la vegada!
Tenim massa tendència a pensar que les proteines només venen dels animals i això es mentida...
La alimentació vegetariana i la vagana tambè tenen proteines, les llegums també en tenen: Si menjem arròs amb llenties ja no cal la carn.
Arribarà dia que la carn serà un oblid, una cosa del passat i a la vegada millorerem en salut. Això serà una realitat!!! 
La ONU recomena una alimentació molt més potent en fruita i verdures per mantenir la salut nostra i del planeta...
Es preveu que per l'any 2050 la població hagi aumentat a 9.1 mil.lions de persones i pel que fa a les dietes hi haigi d'aquí 20 anys encara, un alt contingut de lactis i carn que farà que aquests aliments siguin totalment insostenibles!!!
El Dr. Edgar Hestwich senyala que els productes d'origen animal causen molt més danys que la produció de minerals per la construcció com ho poden ser el ciment, el plàstic o alguns metalls... això no vol dir que haguem de mantenir aquests!
Quan apart de tota aquesta informació que està molt be i que hi dono tot el suport, comprenguem que els animals son els nostres germans menors, i que pel més Sagrat no ens podem aprofitar d'ells de forma egoista, sinó tot el contrari els hi deben un respecte per la seva vida, siguem lúcids!
Molts diran...els vegetals també són els nostres germans...sí, una gran veritat, també són germans nostres, però ara us faig una pregunta: Quin dels dos regnes de la naturalesa té més conciència? el vegetal o l'animal? Aleshores potser sabrem perquè no hem de fer segons que...
Tenim coneguts quatre regnes de la naturalesa:
Mineral...
Vegetal...
Animal...
Humà... i cada un d'ells es superior al altre...
L'alimentació vegetariana o vegana serà el nostre futur. Quedarà lluny i escrit en la història la menja d'animals i les generacions més properes o més llunyanes en quedaràn estranyades perquè la seva ànima i el seu estòmac no podràn permetre ni tolerar aquesta ingesta d'alguna manera criminalista!
Ara ho diu la ONU i molts altres organismes ho han dit abans, ara es pel tema del medi ambient i  es possible que estiguem més oberts a fer un cambi veritablement potencial, fins el moment hem menjat carn i peix, sí, però segurament també es el moment de començar a di dir-los Adèu!!! Si estimem el planeta i els animals ho farem, a algunes persones els serà difícil començar, a altres NO!!! Hem d'anar a poc a poc, però ser-hi fidel!
Penseu-hi: Hi molt producte vegetal que té proteína. Només us heu d'informar be!
Estem en un cambi climàtic molt important. La natura actua per si mateixa, però l'home, la seva estima i el seu comportament també...
Estiguem en silenci...

Escoltem els sons i les vibracions...
Activem-nos...
Mantinguem la Conscièicia Viva...

NOTA: Que sigui la ONU la que faci aquest document em sembla trist, No les podríem veure nosaltres mateixos aquests tipus de coses? Que vol dir això realment?
A quin punt del camí estem? 
Hi ha més d'un tipus de conciència:
La material...
La funcional...
La passional...
La senssitiva...
La religiosa...
L'espiritual... 

Les entenem totes, amb quina d'elles ens identifiquem més?
Si tenim tots aquests nivells anem força be, però sabeu, sempre n'hi una que sobresurt, encara que haguem passat per totes elles i cal saber quina d'elles ens predomina, per arribar a un equilibri...
També com més elevada la tinguem més comprendrem les altres.
La material es la primera i l'espiritual l'última i en cada una hi ha diferents nivells, així que tenim feina!!!
Nosaltres som observadors i arquitectes del mòn!!!
Si la nostra consciència es cada vegada més clara, neta i divina no caldrà esperar que sempre siguin les institucions, organitzacions i altres les que ens diguin que cal fer, evidenment elles faran la seva feina, però principalment ho veurem per nosaltres mateixos. 
Cada persona, cada grup, cada societat ha de bastir la seva pròpia mirada i fer-ne expanssions per així cambiar el paissatge al que tan acostumats estem i fer-lo més ric!!!
Tenim una ment amb dos hemisferis, si només  fem servir la ment intel.lectual i occidental, anirem coixos, si només fem servir la ment senssitiva, oriental, també anirem coixos. Si fem servir les dues caminarem drets i a Conciència a les hores començarem a entrar en l'últim regne de la naturalesa, el regne de les Ànimes i ser-ne servidors, el regne dela àngels...
El planeta necessita respirar a cor obert i nosaltres també. Fem-ho!!!
Ens fa falta Aprendre a Estimar? Sí!!! 
Cel.lebraré amb molta alegria si l'any 2020 es finalment l'any internacional de la sanitat vegetal!!!
Ja era hora! 

 

7 comentaris:

  1. Jo cada vegada menjo més vegetals, però per seguir una dieta vegetariana o vegana, has de conèixer molt bé les propietats de cada aliment.
    De totes maneres, no sempre la fruita i la verdura són de bon digerir!
    Bon vespre, Olga i Carles.

    ResponElimina
  2. Un molt bon escrit informatiu. Cada persona te dret a triar la dieta que vol seguir o pot seguir. Ara toca el vall de les dietas vegeterianes, veganes etc. Potser dintre de cinc anys ens alimentarem amb una pastilla com el pinso que ara es dona als animals.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Hola Olga, que buena informacion ojala toda la gente comprenda de una vez y para siempre lo importante que es aprender a comer sano.
    Saludos que tengas una bella semana.

    ResponElimina
  4. ¡Hola Olga!

    Pienso que cada cual puede hacer con si vida lo que le parezca, ¡faltaba más! Pero, de todas formas, creo que nuestro alimento debe se sano y equilibrado. Claro que, dentro de las posibilidades de cada persona.

    Un placer como siempre, reina.
    Un besito y mi gratitud.

    ResponElimina
  5. Gràcies Roser.
    Si busques trobaràs....
    Tens raor, no sempre els vegetals i les fruites sòn fàcils de digerir, però hi ha molta varietat, potser falta que trobis el que a tu et va be!

    Petons.

    ResponElimina
  6. Sí, M. Carme.

    Es veritat, tothom ha de ser lliure per escollir la dieta que vulgui, però quan hi ha el planeta en joc i nosaltres mateixos també ens ho hem de fer mirar i fer els cambis necessaris a poc a poc si convè, però fer.los.
    No es tracte de moda ni snobisme, es tracte de salut global!!!
    En els vegetals hi ha molta varietat per poder escollir...
    Alguna cosa haurem de fer si no volem patir les conseqüències dintre s'uns anys.
    No crec que la ONU digui el que diu per que sí!!!
    Repeteixo, la carn, peix i lactis quedarà en l'olbid a mida que passi el temps. encara que sigui a llarg temps.
    Jo per descomptat no menjo vegetarià per que ara toca, ho sento a dins.

    Petons maca.

    ResponElimina
  7. La ONU ho aconsella per la salut del planeta a curt termini i a llarg plaç, jo per amor als animals, les dues reflecions van de la mà.

    Una abraçada.

    ResponElimina