AMANIDA DE MONGETES AZUQUIS
AMB OLIVES NEGRES
I CEBA
Per quqtre persones...
100 grams de mongetes azukis
4 cebes
una dent d'all
2 cullarades d'olives negres
una cullaradeta de tamari
una fulla de llorer
dues cullarades d'oli d'oliva
una cullarada de jolivert fresc picat.
Sal ( poca) pebre negre.
Per quqtre persones...
100 grams de mongetes azukis
4 cebes
una dent d'all
2 cullarades d'olives negres
una cullaradeta de tamari
una fulla de llorer
dues cullarades d'oli d'oliva
una cullarada de jolivert fresc picat.
Sal ( poca) pebre negre.
Deixar les olives en remull per treure l'excès de sal, tallades per la meitat i havent-li tret l'òs. (Cambiar dues vegades l'aigua en un espai de dues hores cada vegada...
Rentar els azukis, selecccionant i eliminant les que presentin mal aspecte. Posar-les a bullir amb dues vegades el volum d'aigua. afegir el llorer. Quan comenci a bullir tapar i baixar el foc deixant-les coure durant una hora, agitant l'olla de tan en tan. Afegir la sal al gust i el pebre al final de la cocció.
Escorrrer les olives i reservar-les...
Pelar i picar la ceba juntament amb l'all.
Escalfar en una altre olla la ceba a foc lent evitant que es dori massa. Afegerim les olives, el tamari, l'all i ho remanarem durant uns instants. Incorporarem per últim le mongetes azukis cuites i escurregudes.
Finalment donarem unes voltes amb suavitat, rectificarem de la sal i el pebre i posarem per sobre amb julivert fresc picat.
NOTA: Aquest plat el podeu fer tan a la tardor, a l'hivern, la primavera o al estiu, en tota època és bo i saludable.
NOTA: Podeu comprar els azukis i el tamari a botigues dietètiques. De tamari potser en podreu trobar a alguns supermecats.
BON PROFIT!
NOTA: Aquest plat el podeu fer tan a la tardor, a l'hivern, la primavera o al estiu, en tota època és bo i saludable.
NOTA: Podeu comprar els azukis i el tamari a botigues dietètiques. De tamari potser en podreu trobar a alguns supermecats.
BON PROFIT!
Saludable segons per a qui, jo entre els alls i la seva, acabaria
ResponEliminaa urgències, he, he...
Bon vespre.
Buena receta. Tomo buena nota.
ResponEliminaMuchas gracias.
Un abrazo.
Me parece ideal para todas las estaciones, gracias.
ResponEliminaAbrazo
No soy muy afecto a las ensaladas, pero la tuya se ve muy interesante
ResponEliminaPaz
Isaac
Me encantan las ensaladas, pero nunca hice una así con el tamarí ni el azukis. Y no sé siquera qué es... El resto siempre se lo pongo a toda clase de ensaladas. Buscaré esos ingrdientes para probar.
ResponEliminaGracias por tu receta y tu huella en mi puerto
Un besito y buen fin de semana.
Corrigo, tamari.
ResponEliminaGRACIAS PRECIOSA QUE ME DEJASTE UN COMENTARIO EN LA POESÍA ANTERIOR ...TAMBIEN ...SIEMPRE A TU LADO BESITOS
ResponElimina