dilluns, 26 d’abril del 2021

ENS CURA EL BOSC?

 



EL PODER CURATIU DEL BOSC

El bosc ens regala aire pur per respirar i aporta als homes i als animals un clima benefactor, La seva ombra es un símbol de protecció, reculliment i relaxació, i els seus habitants vegetals aporten en totes les estacions un enorme tresor de remeis curatius.

Entres al bosc i la vorégine del dia a dia despareix. Junt amb l'aire pur la pau absoluta es la reina del lloc. Entrem una mica mes i el nostre benestar profunditza, com si tornessim a casa. El bosc ens regala moltes impresions agradables, sensa arribar a l'excès d'estímuls que ens aclapara a la ciutat.

En lloc de soroll de trànsit se sent el cant dels ocells, el soroll de les fuilles dels arbres i els arbustos bressolats pel vent, potser un rierol, o simplement la maravella de res, del silenci pur.

La semiombra, el verd intens o els ocres, taronges i vermells de la tardor ajuden a crear un estat de relaxació a través de la mirada. El qui sigui capaç d'obrir els sentits a l'intensitat de la naturaleza aviat millorarà el seu estat i podrà deixar anar llast de tot el negatiu que porta amb ell


1 comentari: