dimecres, 23 de juny del 2021

PROPIETATS DE L' HIBISC

 


L'hibisc, quines propietats té

Conéixeu el té o infusió d'hibisc?  jo fa poc que el conèc i m'agrada el seu gust tal qual sensa res afegit, ni tans sols sucre. I tambe he descobert les seves propietats que son moltes i que us explicaré en aquesta entrada.

PER A QUÈ SERVEIX EL TÈ D'HIBISCUS

Comencem per saber que aquest tè es fa amb la flor del hibiscus de Jamaica, denominació científica, Hibiscus sabdariffa, i no de qualsevol de les plantes ornamentals que trobem a les floristeries.

L'HIBISC EN TÈ ENS AJUDA A PERDRE PÈS

Entre les propietats de l'hibisc  en infusió ressalta la que ens ajudarà a perdre pes. Acceleràn el nostre metabolisme, que facilita la pèrdua de pes de manera senzilla

A mès contribuex a fer la digestió i a millorar el trànsit intestinal i tambe combat la retenció de líquids i ajuda a cremar la grassa corporal, coses que es reflecteixen a la nostra silueta.

Si volem cuidar la nostra imatge, serà el nostre aliat gràcies a l'acció de la quercetina, un diurètic natural i l'antocianina, que acaba amb la grassa localitzada.

ELS BENEFICIS DE TÉ D'HIBISC PER TRACTAR LES AFECCIONS RESPIRATORIES

Aquests es un altre dels beneficis que te el tè d'hibisc, si tenim processos catarrals o gripals u altres afeccions respiratories, ens permeterà sentir-nos millor a consecuencia de la seva acció balsàmica i demulcent, tambe pel seu alt contingut de vitamina C.

L'INFUSIÓ D'HIBISC I LES SEVES PROPIETATS PER REDUIR EL COLESTEROL

Si els nostres nivells de colesterol ens obligan a cuidar-nos, l'infusió d'hibisc i les seves propietats son la clau, Gràcies als seus antioxidants, aconseguirem reduir el colesterol dolent. El nostra cor i els nostres vasos sanguinis ens ho agrairàn.
Aquesta mateixa acció antioxidant ajuda a prevenir infeccions digestives, urinaries i respiratories. A mès les defenses s'enfortirán de manera notable.  El fetge serà un dels órgans que sens dubte es veura mes reforçat a l'impedir que es desarrolli l'anomenada esteatosi hepàtica o malaltia del fetge gras.

Una infusió d'hibisc per prevenir l'hipertensió

Prendre una infusió d'hibisc es un senzill gest a la mà de tothom que permet prevenir l'hipertensió arterial. Es una consecuencia del seu efecte diurètic que sembla que no presenta contraindicacions.

Disminuexla glucosa en sang per la flor d'hibisc i els seus beneficis

Si patim diabètis tipo II, podem trobar en la flor d'hibisc uns beneficis molt útils. Per una banda prendre té d'hibisc ajudarà a reduir el nivell de glucosa enla sang, per altre banda els polifenols que conté, que son un grup de substancies químiques que es troben a les plantes milloraràn la feina dels ronyons.

LES PROPIETATS DE L'HIBISC VERMELL PERMETEN CALMAR ELS DOLORS MENSTRUALS.

Es la consecuencia directa de la seva capacitat per regular el nivell d'estrògens el el cos de la dona, una de les propietats del hibisc vermell.

l'HIBISC VERMELL ENS RELAXA I AJUDA A ADORMIR-NOS

Si combinem l''hibisc vermell amb rosella, valeriana o flor de la passió aconseguirem un antídot contra l'insomni i l'ansietat. el resultat final ens ajudarà a calmar-nos i agafar el son aquellas nits que ens es imposible dormir


te d'hibisc amb canyella i gingebra

Una tassa d'aigua filtrada - Dues cullerades d'hibisc -  Una branca de canyella - Una cullaredeta de gingebra picada o ratllada

Fem bullir l'aigua  en una tassa posem l'hibisc, la canyella i la gingebra i afegim l'aigua bullint ho tapem i ho deixem infusionar 5 minuts, despres ho colem i llestos.
A mi l'infusió d'hibisc m'agrada molt freda.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada