GENGIBRE
NOTA: Aquest artícle es repetit d'un que ja vaig escriure fa messos, però que per error va quedar borrat.
Gràcies per la vostra comprensió.
El gengibre és originari d'orient, però es cultiva a la Xina.
S'utilitza cada vegada més a tot el món per les seves grans propietats terapèutiques. El sue principal productor actualment és Jamaica. La planta del gengibre, pot arribar a medir 2 metres d'altura, té una aparença
El gengibre té un sabor picant i també té un fort aroma...
CONSUM: L'hem de consumir en petites quantitats i sempre acompanyat d'altres aliments...
El podem prendre en infusions, sucs, liquats, amanides i també guisats...
COM L'ACONSSEGUIM: Fresc, en pols, pastilles o disecat.
BENEFICIS:+:
Afeccions del intestí.
Estímula el pancreas.
Afavoreix la digestió, evitant efectes com l'acídesa.
Es antibacterià.
Va be per naussees.
Mareig: El podem prendre 3 ó 4 hores abans de pujar a l'avió, el cotxe o al vaixell.
En tractaments de càncer el gengibre pot reduir els vomits. (No prendre'l amb l'estòmac vuit.)
Embaràs: Primers mesos.
Millora l'artrítis.
Aparell respiratóri:
Túnel carpià:
Boca seca: Ajuda a treure la mala olor....prendre una petita porció de l'arrel amb vinagre i mastegar-la després de menjar.
Afodisiàc.
Envelliment cel.lular.
Ajuda quant tenim depresió.
Redueix la febre.
Inhibeix el col.lesterol.
Antibiòtic.
Equilibra el sistema immunitari.
Vesament cerebral.
Dolor articular....
NOTA: Massa quantitat de gengibre ens pot causar mal d'estòmac, mal de cap i també ens pot ocasionar gastritis.
La quantitat de gengibre fresc ha de ser més o menys del tamany d'una avellana i el sec dues rodanjes fines...
RECEPTA: Infusió
Arrel de gengibre fresc (10 grams per taça) pelar el gengibre i tallar-lo a rodanjes. Posar aigua a foc i abans de que bulli posar el gengibre, apagar el foc i tapar. Hi podem posar un raig de llimona. Esperar 8 minuts i ja està llest per prendre'l...
Ajuda quant tenim depresió.
Redueix la febre.
Inhibeix el col.lesterol.
Antibiòtic.
Equilibra el sistema immunitari.
Vesament cerebral.
Dolor articular....
NOTA: Massa quantitat de gengibre ens pot causar mal d'estòmac, mal de cap i també ens pot ocasionar gastritis.
La quantitat de gengibre fresc ha de ser més o menys del tamany d'una avellana i el sec dues rodanjes fines...
RECEPTA: Infusió
Arrel de gengibre fresc (10 grams per taça) pelar el gengibre i tallar-lo a rodanjes. Posar aigua a foc i abans de que bulli posar el gengibre, apagar el foc i tapar. Hi podem posar un raig de llimona. Esperar 8 minuts i ja està llest per prendre'l...
Fa molt de temps em van parlar de les propietats d'aquesta planta i la vaig voler provar...Al cap d'una bona estona, esncara em picava la boca i això que en vaig agafar un tros molt petit!
ResponEliminaBon vespre.
Si, que em vsm parlar Roser, l'he tingut que repetir altre vegada perqué el vaig borrar sense voler...
ResponEliminaEs veritat que pica, tot depend de la naturalesa de cada persona, a uns no els hi fa res i a altres com tu una mica si, hauràs de trobar la justa mida si el vols seguir prenent...
Una abraçada maca.