dimecres, 2 de maig del 2018

ET DESPERTES DE MATINADA?


ACOSTUMES A DESPERTAR-TE DE MATINADA? CADA HORARI TE UN SIGNIFICAT I ESTA RELECIONAT AMB ELS TEUS ÓRGANS I LES TEVES EMOCIONS.

Acostumes a despertar-te de matinada sensa cap raó aparent i restes despert una hora mes o menys?
D'acord amb la medicina tradicional xinesa molts detalls del nostre estat físic i emocional poden alterar els nostres cicles de la son.
 
Coneix el significat depenent  a l'hora que et despertis

-La dificultat per agafar el son entre les 9:00pm i les 11:00pm podria ser un signe d'estrès. Intenta relexar-te 30 m avans d'anar a dormir i fes meditació si es possible

-Despertar-se entre les 11:00pm i la 1:00am podria significar una decepció de tipus emocional. Es l'hora de la vesicula. Practica mantres, perdonat, i acceptat tal com ets.

-Despertar-se entre la 1:00am i les 3:00am es deu a una acumulació d'ira. aquest meridia es conecta al fetge i s'associa a l'ira. Pren un vas d'aigua freda i medita un moment.

-Despertar-se entre les 3:00am i les 5:00am es potser que algú es vol comunicar amb tu per guiar-te a un propòsit mes gran. Aquesta hora es relaciona amb la tristessa i els pulmons. Prega i fes exercicis de respiració per tornar a dormir.

-Despertar-se entre les 5:00am i les 7:00am pot ser degut a bloquejos emocionals.La energia del intesti esta activa aquesta hora. estira els músculs i ves al bany.

Alguns estudis diuen que els éssers humans ens vem acostumar a un fenomen anomenat " el son segmentat" dormim 4 hores ens despertem 1 o 2 i tornem a dormir-ne 4. Es un rellotge biològic natural que hem après a ignorar

En general la gent fa servir aquesta hora per meditar, llegir, beure té o relexar-se per tornar a dormir.Durant aquesta estona el cervell produeix prolactina que es una hormona que promou la relaxació.
Hem d'apendre a escoltar-nos i entendre el que el nostre cos ens vol dir, aix´ens coneixerem millor a nosaltres mateixos.

3 comentaris:

  1. UI, jo abans de la una no me'n vaig mai a dormir...
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Aquest artícle de les hores i els òrgans ja el vaig posar jo en els inicis del blog, tu hi has afegit algunes petites i bones diferències...

    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. A veces con los años los ciclos no se cumplen tan bien
    Gracias por tu aporte
    Cariños

    ResponElimina