
dilluns, 1 d’abril del 2019
ALBERGÍNIES FARCIDES
Fa dies que no he possat cap recepte, i m'ha vingut de gust posar-ne una que a mi m'agrada molt les albergínies farcides. poden ser de carn o vegetals. He escollit les vegetals.
INGREDIENTS: ( Pot servir qualsevol tipus de verdura)
PER A 4 PERSONES:
2 ALBERGINIES UNA MICA GRANS( o una més petiteta per cada persona)
1CARBASSÓ
1 PEBROT VERD
1 CEBA GROSSETA
Sal, oli, farina i una miqueta de llet.
Partim les alberginies per la meitat i amb una cullera treiem una mica la polpa del mig. Hi tirem una mica de sal i un raig d'oli i les posem en una plata per anar al forn i les fem coure una mica.També si poden posar partides per la meitat fen uns talls en forma de quadrats i retirar la polpa quan ja estigui cuita.( Com us vagi millor)
Despres tallem totes les verdures a daus o en juliana (aixó va a gust de cadasqú) incluida la polpa que hem tret de dintre les alberginies i ho posem en una paella amb un mica d'oli.
Anem remenant fins que ens quedin ben rosetes.
Mentrestan hem de vigilar les alberginies que tenim al forn, quant estiguin una mica rosetes ja les podem treure i les reservem.
Seguim amb el farcit, Quan ja tenim les verduretes ben rosses, si cal hi treiem una mica d'oli i hi posem una cullarada de farina i la fem rossejar amb les verdures
Hi afegim una mica de llet, jo li vaig posant poquet a poquet , fins que les verduretes ens quedin ben lligades com si haguessim fet una bechamel pero molt espesa.( També podem substituir la llet i la farina per salsa de tomàquet)
Ara agafem les albergÍnies i les omplim
Hi posem formatge ratllat per sobre i al forn a gratinar. Y ja tenim el plat a punt per menjar.
BONIIIIIISSIMES!
NOTA:
les podem tenir fetes gratinades i tot, ja que només ens caldra escalfar-les.
Es poden congelar , aixó ens permet fer-ne de més i sempre ens solucionaran algun sopar o imprevist.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Jo te les compro, però trauré la seva...
ResponEliminaBon vespre, M. Carme.
Boníssimes, però per nosaltres sense sal.
ResponEliminaUna Abraçada.
Como me gustan las berenjenas, gracias tendré guardada tu receta.
ResponEliminaAbrazo
¡Ummm! Olga, esto tiene una pinta que se me abre el apetito, deben estar súper ricas, la receta no cae en saco roto, gracias reina.
ResponEliminaUn abrazo y mi gratitud por tu huella.
Se muy, muy feliz.