dijous, 12 de setembre del 2019

NETEJEM ELS ALIMENTS



Hem d'aprendre a netejar fruites i vegetals de perillosos pesticides.
Potser que les fruites i vegetals es vegin lluents i bonics però darrera d'aixó i han els pesticides tóxics.

 Netejar de pesticides els nostres aliments es clau per obtenir i aconseguir organismes lliures d'aquests químics tóxics i ho podem fer amb uns trucs  molt fàcils i ràpids.
Els pesticides s'utilitzen per impedir que les plagues acabin amb els cultius d'aliments i l'agroindústria assegura que sensa ells seria molt difícil aconsseguir la massiva producció d'aliments. Però l'ús desmesurat d'aquests pesticides esta posant en risc la salut de les persones.
Cal doncs consumir aliments orgànics o netejar els aliments

VINAGRE DE POMA
Diluir un vas de vinagre de poma en un litre d'aigua i renta amb aquesta aigua la fruita i les verdures

Remulla amb bicarbonat i vinagre 
Aquesta es sens dubte una de les solucions mes efectives per eliminar aquests químics. Ompla un recipient amb aigua, posa-hi una cullerada de bicarbonat i una altra de vinagre, posa en remull els teus aliments i deixe'ls-hi 1 o 2 hores.

Fes servir un raspall 
Aquesta es una altra manera de netejar els aliments, frega'ls suaument amb un respall de dents fins que quedin nets.

Sal i vinagre 
Agafa un vas de vinagre i barreja-ho amb mig litre d'aigua amb sal, sumergeix-hi els aliments i deixa reposar mitja hora

LLIMONA, VINAGRE I BICARBONAT 
Sumergeix en aigua.  Una part de vinagre per quatre d'aigua. afegeix-hi 1/4 de tassa de bicarbonat i el suc d'una llimona, deixeu en remull 20 minuts

NETEJA AMB BICARBONAT I EXTRACTE DE TARONJA
Agafa una tassa d'aigua i barreja-hi 20 gotes d'extracte de llavors de taronja, junt amb una cullerada de bicarbonat i un vas de vinagre blanc barreja-ho be i ruixa els teus aliments amb aquest poderos desinfectant.

 https://www.lavozdeldespertar.com/?p=3702&fbclid=IwAR0CDuSwGHcq6OkdphRSlgoxVSyTyLdJQXaXbtGMfs-C72X8dkSKSypy4T4

4 comentaris:

  1. Sí, hem d'anar per feina.
    Molt interessant.
    Properament parlarè dels bacteris.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Jo la rento sempre la fruita, però amb aigua de l'aixeta, a partir d'ara i posaré vinagre.
    Gràcies pels teus bons consells.

    ResponElimina
  3. Muy buenos consejos. Los tendré muy en cuenta.
    Muchas gracias.
    Un abrazo.

    ResponElimina