dijous, 16 de febrer del 2017
HUMMUS
HUMMUS, UNA MOLT BONA RECEPTE PELS AMANTS DELS CIGRONS.
AVUI US PORTO UNES RECEPTES D'HUMMUS PERQUE LES POGUEU GAUDIR QUAN US VINGUI DE GUST
HUMMUS CLÀSSIC:
Una llauna de cigrons + Una tassa de tahini (crema de sèsam)+2 cullarades de suc de llimona+ un gra d'all.
HUMMUS ESTIL DE GRÈCIA
Una llauna de cigrons + una tassa de formatge feta + una tassa d'espinacs +2 cullerades de suc de llimona + una mica de canyella en pols.
HUMMUS SALVATGE
Una llauna de cigrons + 1/3 de tassa d'olives negres + 1 pebrot vermell escalivat + 2 cullerades de suc de llimona + 1/4de tassa de julivert.
HUMMUS CIUTAT DE CÀDIS
Una llauna de cigrons + 3 cullerades d'oli d'oliva + 2 cullerades de llimona + 2 grans d'all.
Totes les receptes es fan de la mateixa manera: barregem tots els ingredients en una batedora o robot, fins que tinguem una crema fina, ho posem un un bol i ho decorem al nostre gust ( oli, olives, pebre vermell...)
BON PROFIT
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Caram si que donen per fer diferents variacions del mateix plat, els cigrons...Gràcies per les receptes.
ResponEliminaBona nit.
Me las llevo se ven riquisimas
ResponEliminaGracias
Cariños
L'Humus, molt útil per fer canapès.
ResponEliminaEstà molt bo.
Una abraçada.
Tomo nota. Muy buenas.
ResponEliminaUn beso.
M'agraden molt els cigrons I al meu net també!
ResponEliminaEls hi faré una d'aquestes receptes quant vinguin la família el cap de setmana.
Gracies M. Carme
Una abraçada
...Hola amiga ...muy ricos postres y buenos remedios para la sed...
ResponEliminagracias por tu visita , es un placer verte .yo trabajando...
abrazos con cariño feliz fin de semana
ummmmm que delicia, me encanta el hummus
ResponEliminaLuz&paz
Isaac
dejé en tu otro blog comentario y me anuncian que no se te entregó por no ser para ti ...bueno gracias por tu visita y cariño ...abrazos
ResponEliminagracias amiga por tu comentario ,me alegro que te llegue lo que te escribo ya qye lo recibo y te contesto con cariño ...abrazos
ResponEliminaDesconocía que hubiese tantas variedades, a mí me gusta mucho el más clásico
ResponEliminaBon cap de setmana!!
Ese plato tiene un aspecto realmente delicioso, la imagen es de lo mas sugerente, saludos y feliz semana.
ResponEliminaGràcies amics pels vostres comentaris, ens animen a anar endavant
ResponEliminaSalutacions i bon cap de setmana