dijous, 16 de febrer del 2017

HUMMUS


HUMMUS, UNA MOLT BONA RECEPTE PELS AMANTS DELS CIGRONS.

AVUI US PORTO UNES RECEPTES D'HUMMUS PERQUE LES POGUEU GAUDIR QUAN US VINGUI DE GUST


HUMMUS CLÀSSIC:

Una llauna de cigrons + Una tassa de tahini (crema de sèsam)+2 cullarades de suc de llimona+ un gra d'all.


 HUMMUS ESTIL DE GRÈCIA

Una llauna de cigrons +  una tassa de formatge feta + una tassa d'espinacs +2 cullerades de suc de llimona + una mica de canyella en pols.


HUMMUS SALVATGE

Una llauna de cigrons + 1/3 de tassa d'olives negres + 1 pebrot vermell escalivat + 2 cullerades de suc de llimona + 1/4de tassa de julivert.


HUMMUS CIUTAT DE CÀDIS

Una llauna de cigrons + 3 cullerades d'oli d'oliva + 2 cullerades de llimona + 2 grans d'all.




Totes les receptes es fan de la mateixa manera: barregem tots els ingredients en una batedora o robot, fins que tinguem una crema fina, ho posem un un bol i ho decorem al nostre gust ( oli, olives, pebre vermell...)

                                                      BON PROFIT

12 comentaris:

  1. Caram si que donen per fer diferents variacions del mateix plat, els cigrons...Gràcies per les receptes.
    Bona nit.

    ResponElimina
  2. Me las llevo se ven riquisimas
    Gracias
    Cariños

    ResponElimina
  3. L'Humus, molt útil per fer canapès.
    Està molt bo.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. M'agraden molt els cigrons I al meu net també!

    Els hi faré una d'aquestes receptes quant vinguin la família el cap de setmana.

    Gracies M. Carme

    Una abraçada

    ResponElimina
  5. ...Hola amiga ...muy ricos postres y buenos remedios para la sed...
    gracias por tu visita , es un placer verte .yo trabajando...
    abrazos con cariño feliz fin de semana

    ResponElimina
  6. ummmmm que delicia, me encanta el hummus

    Luz&paz

    Isaac

    ResponElimina
  7. dejé en tu otro blog comentario y me anuncian que no se te entregó por no ser para ti ...bueno gracias por tu visita y cariño ...abrazos

    ResponElimina
  8. gracias amiga por tu comentario ,me alegro que te llegue lo que te escribo ya qye lo recibo y te contesto con cariño ...abrazos

    ResponElimina
  9. Desconocía que hubiese tantas variedades, a mí me gusta mucho el más clásico

    Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  10. Ese plato tiene un aspecto realmente delicioso, la imagen es de lo mas sugerente, saludos y feliz semana.

    ResponElimina
  11. Gràcies amics pels vostres comentaris, ens animen a anar endavant
    Salutacions i bon cap de setmana

    ResponElimina