dissabte, 29 de juliol del 2017

DIETA ALCALINA


Fins fa poc, no habia sentit parlar de la dieta alcalina, ni sabía el que vol dir això. avui us explicaré el que jo he après d'aquesta dieta.


Com podem veure aquest "poster" ens diu quins son els productes que alcalinitzen el nostra cos i els que no.
Això no vol dir que tots hem de ser vegeterians o vegans etc  Però si que ens aconsella una manera de millorar la nostra salut. 
Que causa l'acidesa al nostra cos? a part del menjar, també l'estrès, la deshidratació o una dieta pobre poden ser-ne culpables. Segons l'informe que he llegit, 7 de cada 10 persones estem permanenment deshidratats, el nostra mecanisme de la sed esta dèbil i confon sed amb gana. A mesura que envellim el nostra cos es torna més àcid ja que s'acumulen més residus, és aquí que hem d'introduir més fruita i verdures a la nostra dieta.
La carn vermella, de porc, pastas, hamburgueses, francfuts, aperitius precuinats congelats, galetes, arròs, el sucre de la majoria de cereals, drogues,  processats comercials etc. El sucre i els edulcorants (menys la Stevia) son pitjors.Tots causant àcidesa.
Així com un excés d'àcid pot arruinar una bateria de cotxe, igualment una sobrecarga d'àcid pot fer-ho en el cos humà.
Corca les parets de les arteries i augmenta la possibilitat de problemes al cervell. Erosiona els cartilegs i s'inflamen les articulacions. Causa danys a les cèl·lules de la pell, etc
S'aconsella a les persones amb càncer fer un canvi a una dieta totalment alcalina, doncs els tumors malignes s'alimenten de sucres i àcids, si els hi treiem aquests aliments, nomès podem fer que reduir-los.

http://www.logicaecologica.es/2013/03/20/que-causa-una-alta-acidez-en-el-organismo/

 http://www.logicaecologica.es/2016/02/28/la-dieta-alcalina-que-toda-persona-que-padece-de-cancer-deberia-conocer-inmediatamente/

3 comentaris:

  1. Trobo que nosaltres tenim una dieta fantàstica, que és la dieta mediterrània...Menjar variat, sense abusar de cap aliment!
    Bon vespre.

    ResponElimina
  2. Verdad que es así, te sigo leyendo todo es muy interesante, gracias.
    Abrazo

    ResponElimina
  3. Tenir en compte la nostra salut és totalment vitsl i aquesta dieta fs veritables miracles.

    Petons.

    ResponElimina