6 ALIMENTS QUE NO HAURIEN DE SER REESCALFATS
Son aliments que tots hem reescalfat alguna vegada i de ben segur no hem pensat que ho fessim malament.
Un cop cuits els aliments s'han de posar a la nevera, o al congelador en les dues hores seguents sino ens podrien portar problemes d'intoxicació
Segons el Consell Europeu d'informació sobre l'alimentació, l'incorrecte enmagatzement dels aliments després de ser cuinats és la principal causa d'enverinament per alimentació.
Segons el Concell Europeu d'informació sobre l'Alimentació i el Food Stnadards Agency del Regne Unit, els 6 aliments que no s'han de reescalfar son:
POLLASTRE
El pollastre té més proteines que les carns vermelles, i al reescalfar-lo ens podria portar problemes digestius i també salmonel·la doncs l'escalfor no arriva a tot arreu igual
ARRÓS
Qui ens ho havia de dir, amb el bo que es reescalfat. Doncs no, les espores que es produeixen en l'arrós a temperatura ambient poden produir toxines i causar-nos vòmits i diarrea.
PATATES
Segons sembla la patata hauria d'anar directament a la nevera desprès de ser cuinada (molt difícil) mentres s'arrefredent les patates crean una bacteria que pot causar una metoxi-infecció alimentaria.
BOLETS
Els bolets son un aliment que no solem guardar gaire ( al meins jo) doncs sempre l'he considerant un aliment delicat. Mal conservat ens podria causar problemes d'estòmec, desprès de reescalfar. El Consell Europeu diu que si els conservem a la nevera 24 hores i els reescalfem no passa rés.
APIT, ESPINACS I REMOLATXA
Depenent a on els plantem aquest aliments tenen nitrats. Els nitrats son inofensius, però al reescalfar-se es converteixen en nitrits i nitrosamines alguns d'ells cancerígens.
Aixó pot afectar a la capacitat de la sang de portar l'oxigen en els nens petits, el que provoca el conegut síndrome del nadó blau.
OU
Crec que tots sabem que l'ou es de mirem i no em toquis, i el seu problema es que té molta proteïna i aixó fa que es torni tòxic al reescalfar-lo.
El Consell Europeu aconsell guardar els aliments en caixes petites d'uns 5 cm. de fondaria, aquests aliments s'han de consumir en dos dies, encara que alguns d'ells es poden guardar fins a cinc
Amb tota aixó, jo interpreto que no es que no es puguin reescalfar, sino que em de tenir molta cura de conservar-los be. O intentar cuinar la mida justa.
http://despiertavivimosenunamentira.com/6-alimentos-que-al-recalentarse-se-vuelven-toxicos/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost
Un cop cuits els aliments s'han de posar a la nevera, o al congelador en les dues hores seguents sino ens podrien portar problemes d'intoxicació
Segons el Consell Europeu d'informació sobre l'alimentació, l'incorrecte enmagatzement dels aliments després de ser cuinats és la principal causa d'enverinament per alimentació.
Segons el Concell Europeu d'informació sobre l'Alimentació i el Food Stnadards Agency del Regne Unit, els 6 aliments que no s'han de reescalfar son:
POLLASTRE
El pollastre té més proteines que les carns vermelles, i al reescalfar-lo ens podria portar problemes digestius i també salmonel·la doncs l'escalfor no arriva a tot arreu igual
ARRÓS
Qui ens ho havia de dir, amb el bo que es reescalfat. Doncs no, les espores que es produeixen en l'arrós a temperatura ambient poden produir toxines i causar-nos vòmits i diarrea.
PATATES
Segons sembla la patata hauria d'anar directament a la nevera desprès de ser cuinada (molt difícil) mentres s'arrefredent les patates crean una bacteria que pot causar una metoxi-infecció alimentaria.
BOLETS
Els bolets son un aliment que no solem guardar gaire ( al meins jo) doncs sempre l'he considerant un aliment delicat. Mal conservat ens podria causar problemes d'estòmec, desprès de reescalfar. El Consell Europeu diu que si els conservem a la nevera 24 hores i els reescalfem no passa rés.
APIT, ESPINACS I REMOLATXA
Depenent a on els plantem aquest aliments tenen nitrats. Els nitrats son inofensius, però al reescalfar-se es converteixen en nitrits i nitrosamines alguns d'ells cancerígens.
Aixó pot afectar a la capacitat de la sang de portar l'oxigen en els nens petits, el que provoca el conegut síndrome del nadó blau.
OU
Crec que tots sabem que l'ou es de mirem i no em toquis, i el seu problema es que té molta proteïna i aixó fa que es torni tòxic al reescalfar-lo.
El Consell Europeu aconsell guardar els aliments en caixes petites d'uns 5 cm. de fondaria, aquests aliments s'han de consumir en dos dies, encara que alguns d'ells es poden guardar fins a cinc
Amb tota aixó, jo interpreto que no es que no es puguin reescalfar, sino que em de tenir molta cura de conservar-los be. O intentar cuinar la mida justa.
http://despiertavivimosenunamentira.com/6-alimentos-que-al-recalentarse-se-vuelven-toxicos/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost
No ho havia pas entit mai, però arriba un moment que si haguèssim de fer cas de tots aquests consells, el fet de menjar no seria pas un petit plaer...S'uposo que l'ideal és fer el menjar just que saps que et menjaràs!
ResponEliminaBon vespre.
Jo tampoc ho havia sentit, i estic d'acord amb tú. No es pot fer cas de tot
EliminaBona tarda