QUE PODEM MENJAR AVUI? AIXÒ SEMPRE COSTA DE DECIDIR. JA HO SÉ! PROBARÈ UNA RECEPTE NOVA. UNA RECEPTA FÀCIL DE FER, UNA CREMA QUE SEMPRE EM SURTEN BONES
CREMA DE PESTENAGA I COCO
Per 4 persones
ingredients:
1 ceba gran
4 grans d'all
3/4 de litre d'aigua
1 cullerada de gengibre fresc rallat
1 patata mitjana
3 pestenagues grans
200 ml de llet de coco ( serveix una llauna)
2 cullerades d'oli d'oliva
sal i pebre
Preparació
Piquem la seva i els grans d'all. Escalfem, a foc mitjà les cullerades d'oli d'oliva en una olla. Sofregim primer l'all. Quan estigui daurat, abaixem l'intensitat del foc i hi afeigim la ceba perque es vagi fent poc a poc.
Mentres, pelem, rentem i tallem a troços petits les pestenagues i la patata. Quan la ceba estigui feta, hi afeigim la pestanaga i la patata que hem preparat.
Salpebrem, hi afeigim una cullerada de jengibre rallat i ho remenem be. Ara ja li podem afeigir la llet de coco i l'aigua i ho deixem bullir uns 15 minuts, remenant-ho de tant en tant.
Quan estigui tot cuit, apaguem el foc i amb la batedora ho batem fins que ho tinguem al nostra gust.
Si ens agrada molt fi ho haurem de passar pel colador xinès
BON PROFIT
Una delícia aquesta crema!!!
ResponEliminaGràcies.
Segur que és boníssima, sinó tingués alls i ceba...I el gengibre és molt saludable però pica molt!!!
ResponEliminaBon vespre, M. Carme.
Buena receta, apropiada para mi estómago que está delicado, debo tomar cosas blandas, supongo que esa rica crema, que por cierto nunca hice, me irá bien.
ResponEliminaGracias reina, es un placer pasar por aquí y saborear tus recetas.
Un beso y toda mi estima.
Se muy-muy feliz.
Boa tarde, sugestão saborosa e saudável, é leve e ideal para a noite como jantar.
ResponEliminaBom fim de semana,
AG