dimarts, 10 de gener del 2017
REMOLATXA
La remolatxa, per mi, fins fa poc un vegetal desconegut, i ara descobreixo que es bona per moltes coses:
-Millora la circulació i la presió arterial.
-Dóna energia
-És bona pel cervell
-Neteja el fetge
-Ajuda a combatre malalties
-Ajuda amb el restrenyiment
-Millora la vista
-Millora la salut del cor
I amb totes aquestes coses bones, com pot ser que no estigui inclosa a la nostra dieta?
Aqui us deixo una recepte fàcil.
Ingredients
2 manats de remolatxa
1 ceba i 2 porros
Crema de llet o formatge
Elaboració
Tallem la remolatxa, la ceba i els porros a daus.
Ho posem amb oli a la paella tot mirant que es vagi coent a foc lent.
Quan estigui daurat i la remolatxa tova ho triturem posant-hi una mica daigua, depenent de lespessor que es vulgui.
Es pot afegir crema de llet i/o formatgets.
I aqui us deixo un link, a ón podeu trobar tots el beneficis de la remolatxa ben explicats
http://curanatural.parati.one/2016/07/12/el-vegetal-que-devuelve-la-vision-desaparece-la-grasa-en-el-higado-y-prevenir-la-obstruccion-del-colon/la-obstruccion-del-colon/
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Comentaris del missatge (Atom)
Per a mi també és un vegetal, no desconegut, però que no tinc per costum menjar...Amb totes aquestes coses saludables que ens porta, potser serà qüestió de provar-ho, tot sigui per una vida el més sana possible.
ResponEliminaBon vespre.
Molt bona!
ResponEliminaJa et vaig explicar que jo he fet crema o sopa de remolatxa i poma.
També és bona a les amanides.
Gràcies.
Doncs sembla un bon remei fet a mida per mi.
ResponEliminaLa veritat es que només he menjat remolatxa confitada amb vinagre i no se'm había acudit mai de cuinarla.
Probaré de fer la recepta que ens dones, a veure si a la família també els hi agrada y ja tindré un plat mes per variar y a mes molt saludable.
Gracies M. Carme
Una abraçada.
Tradicion de familia comer remolacha
ResponEliminaSimplemente porque gustaba al paladar de los abuelos y asi se fue llegando a mis dias
La uso en ensalada
Cariños
Molt bonica també la foto de portada.
ResponEliminaEl blau del cel i el blanc de la neu formen un cuadre preciós.
Una Abraçada.
¡Hola Olga!!!
ResponEliminaMuy buena receta saludable y digestiva con muchas propiedades. La verdad es que no tomo mucha en esta época del año, mas si en verano, la pongo mucho en ensaladas.
Vaya cuadro precioso de blanca nieve el que encabeza tu blog. Aquí en Pontevedra no vemos esa estampa, por lo menos por ahora.
Gracias por tu buen hacer y por tu huella en mi puerto. Te dejo mi abrazo y mi estima.
Se muy muy feliz.
Me gusta la remolacha. Gracias por la receta.
ResponEliminaUn beso.
Marina-Emer ha dit...
ResponEliminahermosa la vista de las nubes ...gracias amiga por tu visita .me fue imposible venir antes a saludarte y agradecer tu visita
besitos
En casa la comemos de vez en cuando, procuro combinarla con otros ingredientes. Me apunto tu receta para la próxima vez
ResponEliminaAbrazos!!
Moltes gràcies a tots per les vostres paraules.
ResponEliminaPetons
No suelo utilizar la remolacha en mi cocina, aunque sé que da un color espectacular a algunas cremas.
ResponEliminaTampoco conocía todas las propiedades que mencionas.
Por todo ello, tengo que daros las gracias y prometo prestarle más atención de ahora en adelante.
Cariños.
kasioles
MERCE CARDONA.Dice, yo suelo comer muchos días pues sus propiedades son beneficiosas. Besosssssssssssssssss
ResponEliminammmmm, rico!!!!
ResponEliminaPaz
Isaac
Gracias por tu comentario,eres muy amable.
ResponEliminaQué buen aspecto tienen tus platos
Un saludo grande
Gó