dimarts, 10 de gener del 2017

REMOLATXA


 La remolatxa, per mi, fins fa poc un vegetal desconegut, i ara descobreixo que es bona per moltes coses:
-Millora la circulació i la presió arterial.
-Dóna energia
-És bona pel cervell
-Neteja el fetge
-Ajuda a combatre malalties
-Ajuda amb el restrenyiment
-Millora la vista
-Millora la salut del cor
I amb totes aquestes coses bones, com pot ser que no estigui inclosa a la nostra dieta?
Aqui us deixo una recepte fàcil.

Crema de remolatxa

Ingredients
2 manats de remolatxa
1 ceba i 2 porros
Crema de llet o formatge
Elaboració
Tallem la remolatxa, la ceba i els porros a daus.
Ho posem amb oli a la paella tot mirant que es vagi coent a foc lent.
Quan estigui daurat i la remolatxa tova ho triturem posant-hi una mica d’aigua, depenent de l’espessor que es vulgui.
Es pot afegir crema de llet i/o formatgets.

I aqui us deixo un link, a ón podeu trobar tots el beneficis de la remolatxa ben explicats

 http://curanatural.parati.one/2016/07/12/el-vegetal-que-devuelve-la-vision-desaparece-la-grasa-en-el-higado-y-prevenir-la-obstruccion-del-colon/la-obstruccion-del-colon/

14 comentaris:

  1. Per a mi també és un vegetal, no desconegut, però que no tinc per costum menjar...Amb totes aquestes coses saludables que ens porta, potser serà qüestió de provar-ho, tot sigui per una vida el més sana possible.
    Bon vespre.

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  2. Molt bona!
    Ja et vaig explicar que jo he fet crema o sopa de remolatxa i poma.
    També és bona a les amanides.

    Gràcies.

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  3. Doncs sembla un bon remei fet a mida per mi.
    La veritat es que només he menjat remolatxa confitada amb vinagre i no se'm había acudit mai de cuinarla.
    Probaré de fer la recepta que ens dones, a veure si a la família també els hi agrada y ja tindré un plat mes per variar y a mes molt saludable.

    Gracies M. Carme
    Una abraçada.

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  4. Tradicion de familia comer remolacha
    Simplemente porque gustaba al paladar de los abuelos y asi se fue llegando a mis dias
    La uso en ensalada
    Cariños

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  5. Molt bonica també la foto de portada.
    El blau del cel i el blanc de la neu formen un cuadre preciós.

    Una Abraçada.

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  6. ¡Hola Olga!!!

    Muy buena receta saludable y digestiva con muchas propiedades. La verdad es que no tomo mucha en esta época del año, mas si en verano, la pongo mucho en ensaladas.

    Vaya cuadro precioso de blanca nieve el que encabeza tu blog. Aquí en Pontevedra no vemos esa estampa, por lo menos por ahora.

    Gracias por tu buen hacer y por tu huella en mi puerto. Te dejo mi abrazo y mi estima.
    Se muy muy feliz.

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  7. Me gusta la remolacha. Gracias por la receta.

    Un beso.

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  8. Marina-Emer ha dit...
    hermosa la vista de las nubes ...gracias amiga por tu visita .me fue imposible venir antes a saludarte y agradecer tu visita
    besitos

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  9. En casa la comemos de vez en cuando, procuro combinarla con otros ingredientes. Me apunto tu receta para la próxima vez

    Abrazos!!

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  10. Moltes gràcies a tots per les vostres paraules.

    Petons

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  11. No suelo utilizar la remolacha en mi cocina, aunque sé que da un color espectacular a algunas cremas.
    Tampoco conocía todas las propiedades que mencionas.
    Por todo ello, tengo que daros las gracias y prometo prestarle más atención de ahora en adelante.
    Cariños.
    kasioles

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  12. MERCE CARDONA.Dice, yo suelo comer muchos días pues sus propiedades son beneficiosas. Besosssssssssssssssss

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  13. Gracias por tu comentario,eres muy amable.
    Qué buen aspecto tienen tus platos
    Un saludo grande

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