Aquest plat, com podeu veura a la foto, es una amanida, es originari del Líban i de Siria, es un plat fret, zencill, deliciós i fàcil de fer, que podem disfrutat durant el bon temps.
INGREDIENTS:
_ 1 Tassa de blat burgol o cuscus
_ 3 cebes tendres picades
_ 2 tasses de julivert fresc picades
_ 1 tassa de menta fresca picada
_ 1/2 K. de tomaquets vermells tallats a trocets
_ 1/2 tassa de suc de llimona acabat d'esprémer
_ Sal
_ Pebre (opcional)
_ 2-3 culleretes d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Posem el blat burgol en un recipient amb aigua ( tres tasses d'aigua per cada tassa de blat) i ho deixem en remull durant 20 minuts
- Escurrem el blat i el presionem amb una cullera per treura tota l'aigua- Posem el blat burgol en un bol o una enciamera junt amb els altres ingredients i ho barregem tot molt bé.
I ja podem disfrutat d'aquest fantàstic plat.
BON PROFIT
Gràcies per l'amanida, me l'apunto, però en el meu cas sense seva...
ResponEliminaBon vespre, M.Carme.
De ben segur que es bonísima. Ara però esperarem a menjar-la quant vingui el bon temps, llavors ens vindrà mes de gust!
ResponEliminaPrecisamente en aquests moments està nevant!!!
Una abraçada
Marta
Segur que és una bona delicia!!!
ResponEliminaPetonets.
dejé un comentario en el primer blog y me da que no lo han recibido...bueno aquí dejo mi recibí el tuyo gracias.besos
ResponEliminaBueno, pues no cae en saco roto, ahora que se acerca el verano, viene bien.
ResponEliminaUn beso.
Moltes gràcies per passar i deixar les vostres paraules.
ResponEliminaPetons