tardor

tardor

dilluns, 24 d’abril de 2017

TABULE

TABULE
 Aquest plat, com podeu veura a la foto, es una amanida, es originari del Líban i de Siria, es un plat fret, zencill, deliciós i fàcil de fer, que podem disfrutat durant el bon temps.

INGREDIENTS:
_ 1 Tassa de blat burgol o cuscus
_ 3 cebes tendres picades
_ 2 tasses de julivert fresc picades
_ 1 tassa de menta fresca picada
_ 1/2 K. de tomaquets vermells tallats a trocets
_ 1/2 tassa de suc de llimona acabat d'esprémer
_ Sal
_ Pebre (opcional)
_ 2-3 culleretes d'oli d'oliva

PREPARACIÓ
- Posem el blat burgol en un recipient amb aigua ( tres tasses d'aigua per cada tassa de blat) i ho deixem en remull durant 20 minuts
- Escurrem el blat i el presionem amb una cullera per treura tota l'aigua
- Posem el blat burgol en un bol o una enciamera junt amb els altres ingredients i ho barregem tot molt bé.
I ja podem disfrutat d'aquest fantàstic plat.
                            
BON PROFIT

6 comentaris:

  1. Gràcies per l'amanida, me l'apunto, però en el meu cas sense seva...
    Bon vespre, M.Carme.

    ResponElimina
  2. De ben segur que es bonísima. Ara però esperarem a menjar-la quant vingui el bon temps, llavors ens vindrà mes de gust!
    Precisamente en aquests moments està nevant!!!

    Una abraçada

    Marta

    ResponElimina
  3. dejé un comentario en el primer blog y me da que no lo han recibido...bueno aquí dejo mi recibí el tuyo gracias.besos

    ResponElimina
  4. Bueno, pues no cae en saco roto, ahora que se acerca el verano, viene bien.

    Un beso.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per passar i deixar les vostres paraules.

    Petons

    ResponElimina