divendres, 14 de desembre del 2018

FER EL GANDUL, BO PER LA SALUT

"Nesting", el plaer de no fer rés
Un cap de setmana plujós es el moment perfecte per quedar-se a casa fent aixó que avans en deiem gandulejar i avui en diem "nesting" o "cocooning".No fer rés és, sens dubte, un gran pla quan ens passem la vida corrent d'un lloc a l'altre per arrivar sempre tard a tot arreu. Un autèntic plaer pel cos i els sentits que ens permet ressetejar. Però, l'ideal es que aprofitessim per, a més d'encadenar pel·lícules sobre relacions sentimentals complicades, i nenas atormentades, mimar-nos una mica. Aquestes son propostes per aconseguir-ho.


PRENDRE BONS ALIMENTS
La temptació sempre es aqui." La comida basura" sol desencadenar una tempesta de plaer en les nostres papilas gustativas amb les que  amb prou feines poden competir altres opcions més saludables. Això ès així. Però sempre hi ha alternatives per igualar la contesa i fins i tot  aconseguir que "els bons guanyin als dolents"


1. Premiar-nos amb plats bonissíms, fàcils i saludables
2. Fer una dieta depurativa. Si en tenim ganes, podem dedicar el diumenge a netejar el nostre organisme
3. Prendre xocolata negra. A mès de ser l'opció més sana per treurens les ganes de menjar coses dolces, és ideal per pujar l'ànim.

DISFRUTAR DEL MOMENT

Per frenar i baixar-nos de la carrera sensa sentit que portem de dilluns a divendres, podem intentar una cosa tan senzilla com prendre conciencia de la nostra respiració

ESTIRAR-SE COM ELS GATS 
Si en lloc de fer respiracions, tenim ganes de moviment podem "fet gats". A quatre grapes,

arrodonir l'esquena, portar els glutis cap els talons amb la mirada entre les mans i tornar cap endevant projectant el pit cap endevant.
Ja ho veieu, si el cap de setmana voleu fer quelcom mès que gandulejar, aquestes sezilles propostes us poden ajudar.

Si en voler saber mès:

 https://www.elmundo.es/vida-sana/cuerpo/2018/10/20/5bc9bd2e468aeb736e8b45eb.htm

1 comentari:

  1. Com que demà han dit que plouria, potser posaré en pràctica alguns dels teus suggeriments...
    Bon vespre, M. Carme.

    ResponElimina