divendres, 21 de desembre del 2018

BON NADAL AMICS I AMIGUES!!!




Quan el dia creix,
la llum del Cor
s'ha de fer més i més gran!
Quan el dia creix la ment
es relaxa
gaudint de noves visions.




LA FRUITA DEL HIVERN


No deixem de prendre früits secs al hivern,
nous... 7 o 8 unitats...
ametlles... 7 o 8 unitats...
avellanes.... 7 o 8 unitats...
 pipes de carbassa... un grapadet a la mà...
cacahuets... un grapadet... a la mà,
pistatxos... un grapadet... a la mà,
pinyons.... un petit grapadet a la mà,
Nabius... un grapadet... a la mà,
sense passar-nos en cap d'ells...

 podem escollir el que més ens agradi,
fins i tot podem variar cada dia...
aixó sí, millor sense sal ni torrats,
com més natural molt millor,
l'organisme ho agrairà.


Són sans i ens aporten les necessàries calòries pel nostre cos,
 reforçant el sistema immunitàri. 
Alguns ens diuen que els podem prendre amb un got d'aigua abans o després de la seva ingesta per eliminar millor la retenció de líquids.
També aquesta fruita seca pot ser un substitiu de la carn. 




Aliments de glòria per Nadal, sí!!!
els primers invitats
obren la boca amb sorpresa!!! 

4 comentaris:

  1. Quina postal tan bonica, em recorda les d'en Ferrándiz, d'abans...

    A mi m'agraden molt els fruits secs en sóc bona consumidora, a l'hivern venen molt de gust, fan entrar en calor!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. ¡Hola, Olga y Carles!

    Gracias por la información que me parece súper importante.
    Sabes, yo tomo algunos de estos, pero por la mañana, si los tomo de tarde ya no concilio el sueño de noche.
    Muy felices fiestas y un venturoso 2019. Que todos vuestros sueños se realicen.
    Un abrazo y mi inmensa gratitud.


    ResponElimina
  3. Molt bon consell, gràcies
    BONES FESTES

    ResponElimina