dissabte, 12 de gener del 2019


ENFERMETATS DEL TERRA PLANETARI, LA MORT I LA INCINERACIO.






El planeta terra és molt antic... des d'incomptables decenes, centenars, mil.lers, mil.lions d'anys, el nostre planeta blau ha estat i està totalment contaminat, ja que els cossos dels homes, les dones i els animals han estat enterrats, el terra del nostre planeta ha estat i està impregnat de gèrmens que han induit i indueixen a enfermetats d'una manera molt més súbtil del que es pot arribar a creure, però veritablement alarmant. En els diferents estractes dels sóls  i dels subssóls, existeixen gèrmens d'enfermatats molt antigues, algunes conegudes i altres no conegudes i encara algunes d'elles podríen prodüir greus dificultats si es presentesin les condicions adequades. En aquestes enfermetats podem a la vegada intuir que algunes són herència d'altres civilitzacions, es a dir dels nostres primers pares o races primeres...
La naturalesa mai va preveure ni preveu que els cossos morts hagin de ser enterrats...els animals moren i els seus cosos retornen a la pols, però ho fan purificats per la llum del sol i per l'aire suau que bufa i es dispersa....per sort també cada vegada més, els cossos de les persones una vegada ha succeit la mort física s'els crema, fet que anirà creixent. Arribarà dia que els cementiris actuals i taüts deixaràn d'existir i això serà considerat un gran avanç que ara encara no se li dóna la debuda i real impoortància!
Tots sabem que el sol tan pot causar la vida com la mort, i els gèrmens i bacteries més negatius no poden retenir tota la seva potència si es per la calor del sol. La humitat i la foscor fan aumentar l'enfermetat quan es nutreixen d'aquests cossos als que s'els ha extret la vida de manera tan inconscient i per tan inadequada.
Quan a tots els països del món a les formes mortes després que la vida interna els hagi abandonat, s'els faci passar per la llei del ritual del foc, es a dir la incineració i quan aixó sigui ja un hàbit consumat i per tant normalitzat universalment, veurem disminuir en gran manera les enfermatats, tenint un estil de vida extraordinàriament més saludable, incentivant la vitalitat i la longevitat.
A poc a poc anem entrant en aquest camí de purificació...
Amb la cremació, fem sanació i purificació de tots els àtoms del cos i ajudem a l'alliberació de l'escència espiritual d'una manera manera molt més ràpida.
NOTA: El cos és una pressó per l'ànima, per tant com més ràpid li donem la llibertat una vegada eaquest cos hagi complert la seva missió, molt millor. No ho creiu?
  

4 comentaris:

  1. Molt interessant Olga, jo mai havia fet aquesta reflexió, tot i que soc partidaria de la cremació.

    Una forta abraçada

    ResponElimina
  2. Querida amiga: Bendigamos también nuestro vehículo físico por permitirnos estar acá... pero recordemos que no somos solo eso...

    Paz

    Isaac

    ResponElimina
  3. Ves per on, jo tampoc ho havia vist mai d'aquesta manera, però si t'ho penses bé, és una visió molt lògica...
    Bon vespre, Olga i Carles.

    ResponElimina