dilluns, 28 de gener del 2019



BISFENOL A




El bisfenol A és una substància química extensament utilitzada que es fa servir com a protector per prevenir l'oxidació, la corrosisió i la contaminació en llaunes metàliques com la tonyina i altres, també en plàstics per guardar altres aliments. A les begudes tan de llauna com de plàstic. Tot això pot produir que entri en contacte amb el producte en qüestió i fer entrada a la nostra sang produint algunes malalties com el càncer de pit i alguns altres, ja que es cancerígen, també s'utilitza en biberons... De tot això segurament en sabem quelcom.... i ja fem alguns cambis importants en la consciència!
Encara que els nivells a la sang puguin arrivar en certs moments a ser baixos, igualment ens pot emmalentir l'aparell reproductor, el desemvolupament del cervell, problemes cardiovasculars, de fertilitat... 






 Per altre part el que sergurament encara molts no sabíem es que el bisfenol també està impregnant tots els tikets de compra, no en el paper que es tèrmic, però sí en la tinta, per tant es aconssallable no guardar aquests tikets en el moneder o a casa, i si podem i tenim la seguretat de que ens han cobrat be a la nostra compra ni tan sols demanar-lo, a no ser que ens hagi de servir per cambiar alguna cosa. Cal que siguem en aquest aspecte també previsors i no tenir-los massa en contacte amb els dits ni que facin contacte amb els aliments... El toc d'alèrta el va donar el catedràtic de l'universsitat de Granada Nicolás Olea que conjuntament amb José Manuel Molina, van constatar que el 90% d'aquests tikets, porten bisenol A
PREGUNTA: Perquè és permet aquesta i d'altres fatals intrumisions? El poder no té límits? Totalment denunciable!
NOTA: Jorunal of the American Associaton (AMA) va fer un estudi a la'universsitat de Cincinnati amb 24 voluntaris medint durant dues hores amb i sense guants la quantitat de bisfonol que entraba a la sang. Van poder comprovar que els de sense guants en tenien unes quantitats molt més generoses...el bisfenol entra al organisme a través de la pell.
IMPORTANT: La fundació Vivo Sano insisteix al gobern a que s'elimini tan aviat com sigui possible aquest perillós contaminant en aliments i begudes, proposta que ha tingut i té el suport d'importants científics i organitzacions ambientals i socials. He pogut llegir que els supermecats Bon preu i esclat de Catalunya tenen previst eliminar el bisfenol dels tikets de caixa a partir del 1 d'abril d'aquest any, serà veritat? També Espanya ja va dir que al 2020 s'eliminarien les boses de plàstic. Esperem ho faci efectiu també amb els tikets de caixa que tan afecta a caixeres i caixers com a consumidors. No cal obssessionar-nos, però sí, anar més en compte a partir d'ara ... Això també és fer SALUT!
IMPORTANT:  El 90% dels estudis afirmen que el bisfenol és del tot contraproduent per la salut, i només un 10% lligats a l'industria hi està en contra.
A FRANÇA EL BISFENOL A, ESTA PROHIBIT DES DE L'ANY 2014!!! 


 PROPERES ENTRADES:
ORINOTERAPIA.
LA LLUNA I EL SOL (PSICOSSIS)
EL COS CRIDA EL QUE LA MENT CALLA...3 

4 comentaris:

  1. A veure , penso que teniu raó quan diem que no cal obsessionar-nos, perquè sinó no menjaríem res...Els tiquets jo no els agafo mai, però és per comoditat, perquè també els he de llençar quan arribo a casa...
    Per cert on compro la fruita, han posat unes bosses de paper la mar de "chules", de mica en mica miren per la nostra salut i per la del planeta!
    Petonets, Olga i Carles.

    ResponElimina
  2. Ho desconeixia del tot aixó del BISFENOL A. Serà qüestió d'estar alerta. Jo sempra agafo els "tickets" de compra.

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. No sabía nada de esto no sé si en mi país pasa tratare de averiguarlo, excelente, gracias.
    Abrazo

    ResponElimina
  4. Thanks so much for share this post for us, have a excellent day.
    -BEATRIZ, XOXO

    Sempiterna - Fashion

    Geeky Freaky - Games and more

    ResponElimina